Menu

Brza dostava naočaraBrza dostava Povraćaj naočara za sunce i kontaktna sočiva 7 danaPovraćaj robe 7 dana Originalna kontaktna sočiva i naočare za sunceOriginalni proizvodi

Cart

Content

Breadcrumb

X-Loop sportske naočare

X-Loop sportske naočare za sunceX-loop sportske naočare za sunce nude dobar kvalitet po pristupačnim cenama. Modeli X-loop sportskih naočara obuhvataju razne dizajne koji su namenjeni za razne sportske aktivnsoti. U ponudi postoje i naočare koji su namenjeni za svakodnevnu upotrebu i koji se mogu koristiti svaki dan u normalnim životnim situacijama.

Jedan od karakteristika X-loop naočara je da se okvir svakog modela nudi u raznim bojama. Najpopularnije boje kod ovih sunčanih naočara su: crne , sive , crvene i narandžaste.

Stakla x-loop naočara su izradjeni od kvalitetne plastike na akrilnoj bazi koje se teško lome i pružaju nadprosečnu zaštitu za vaše oči. Naravno pored fizičkih oštećenja naočare štite i od štetnih UVA i UVB zračenja. Neki modeli x-loop sportskih naočara su dostupni sa takozvanim HD staklima koji se preporučuju vozačima automobila ili motora (čak i za noćnu vožnju). Ova HD stakla su dosta svetla i njihova specijalna boja stakla omogućava bolji vid u otežanim vremenskim situacijama.

Pogledajte naše x-loop sportske naočare klikom OVDE.

Nekoliko rečenica o prodavnici NaočareOnline :

 

Internet prodavnica Naočare ONLINE je kreiran sa namerom da objedini razne tipova naočara ispod jednog krova kako bi naši posetioci mogli da nadju naočare za svaku priliku po pristupačnim cenama. Na našoj internet prodavnici pronaćićete i mnoštvo interesantnih tekstova koji su vezani za naočare. Naš prodajni asortiman pored raznih naočara obuhvata i kontaktna sočiva na stranici SocivaOnline.rs

Verujemo da naočare nude više od svojih običnih funkcija i preko svojih naočara možemo predstaviti i svoje individualne osobine. Naočare nam pomažu da se osećamo opušteno i sigurno u našem stilu.

Izaberi svoje naočare iz naše bogate ponude i mi ćemo ih brzo dostaviti na tvoju adresu.

Prati nas

  •  Facebook na naocareonline.com Facebook
  • Twitter na naocareonline.com Twitter
  • Google + na naocareonline.com
     

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook