Menu

Brza dostava naočaraBrza dostava Povraćaj naočara za sunce i kontaktna sočiva 7 danaPovraćaj robe 7 dana Originalna kontaktna sočiva i naočare za sunceOriginalni proizvodi

Cart

Content

Breadcrumb

VG naočare

Naočare za sunce VGNaočare za sunce VG je prvenstveno namenjena ženskoj populaciji koja prati modu i voli da bude u trendu. Naša prodavnica nudi širok asortiman VG naočara koji obuhvata razne tipove modela.

Ramovi se uglavnom izradjuju od kvalitetne plastike na akrilnoj bazi koji se ručno poliraju. Zaštita od 100% UVA i UVB zračenja se podrazumeva kod svakog modela. Cena ovih naočara spada u povoljniju kategoriju i ima odličan odnos cene i kvaliteta.

Kako bi pogledali sve naše VG modele kliknite OVDE.

Nekoliko rečenica o prodavnici NaočareOnline :

 

Internet prodavnica Naočare ONLINE je kreiran sa namerom da objedini razne tipova naočara ispod jednog krova kako bi naši posetioci mogli da nadju naočare za svaku priliku po pristupačnim cenama. Na našoj internet prodavnici pronaćićete i mnoštvo interesantnih tekstova koji su vezani za naočare. Naš prodajni asortiman pored raznih naočara obuhvata i kontaktna sočiva na stranici SocivaOnline.rs

Verujemo da naočare nude više od svojih običnih funkcija i preko svojih naočara možemo predstaviti i svoje individualne osobine. Naočare nam pomažu da se osećamo opušteno i sigurno u našem stilu.

Izaberi svoje naočare iz naše bogate ponude i mi ćemo ih brzo dostaviti na tvoju adresu.

Prati nas

  •  Facebook na naocareonline.com Facebook
  • Twitter na naocareonline.com Twitter
  • Google + na naocareonline.com
     

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook