NAJVEĆI POPUST SEZONE! Iskoristi letnji popust od 30% na APSOLUTNO SVE iz naše ponude! Kupon kod: 30%OFF . Naručite telefonom: (021)843-942

Najnoviji trend naočara za sunce

Trend sunčanih naočara

Oblici, forme, upadljive i neobične šare, predimenzionirani okviri- to su karakteristike naočara za ovu godinu. Uglavnom nailazimo na maštovita rešenja, zapanjujuće i neverovatne kombinacije koje nude vodeći brendovi, naravno, kao i uvek, postoje i ekstremni dizajni. Kako modna industrija sve veći akcenat stavlja na dizajniranje sunčanih naočara, tako iz godine u godinu raste i potreba kupaca.

Naočare za sunce

Jedan od najvećih i najimpresivnijih trendova u sezoni su one naočare za sunce i oni okviri koji imaju oblik kvadrata, trougla, odnosno okvir koji je ovalnog oblika. Lepe alternativne nijanse, različiti efekti učiniće da pojedini okviri budu izrazito upadljivi i jedinstveni, s obzirom na kreativne oblike koji dugoročno pružaju fantastične rezultate.


Svi mi ponekad imamo potrebu da sakrijemo oči od drugih ljudi, i u takvim slučajevima velike, neprozirne naočare služe nam kao pojas za spašavanje. Na sreću, najnoviji sezonski komadi mislili su na ovo rešenje, pa ćemo među osnovnim stilovima pronaći ogromne, tamne naočare za sunce, pa smo u mogućnosti da postignemo svoj cilj, a i dalje ćemo izgledati moderno sa stilom.

Možda zvuči čudno, ali mačkasti oblik sunčanih naočara i dalje je najtraženiji i najimpresivniji, važi za glavnu alternativu u trendu sunčanih naočara u sezoni. A to dokazuje se ovaj oblik našao među vodećim trendovima i da je najbolja alternativa koja se može naći kod oblika okvira.

Ovaj oblik je univerzalan, jer pristaje svakom obliku lica, a isto tako pruža fantastičan efekat. Dizajneri su se potrudili da pomoću raznih nijansi i različitih dizajnerskih tehnika i ukrašavanja, osoba koja nosi naočare uvek bude besprekorno elegantna.

 Pogledajte sve nove modele sunčanih naočara KLIKOM OVDE.