TOTALNA RASPRODAJA! Ukucaj kupon kod XTR50 i ostvari 50% dodatnog popusta na sve modele.

Često postavljana pitanja

Da li je ponuda u internet prodavnici naocareonline.com aktuelna?

Trudimo se maksimalno da naša prodavnica uvek bude ažurirana tako da svi proizvodi koji su na sajtu je moguće kupiti sa kućnom dostavom od 1-3 dana.

Naočare mogu kupiti samo preko internet prodavnice ili je moguće i preko telefona?

Naravno vašu porudžbinu možete predati i putem telefona ili lično u našoj firmi. Naša firma je na raspolaganju svim kupcima koji žele da poruče preko telefona na broju 021/844-330 ili na broju 065/514-2397. Naše radno vreme je od 8 do 15h svakog radnog dana dok subotom radimo od 8 -12h.

Ukoliko želite možete vašu porudžbinu da predata putem e-mail -a ili porukom preko naše facebook stranice.

Koja je cena dostave?

Dostava naočara iznosi 220din dok ako kupite 2 ili više naočara dostava je besplatna.

Kako se dostavljaju naočare i kako se naplaćuju?

Sve porudžbine šaljemo u ojačanoj kartonskoj ambalaži koja garantuje da će biti dostavljene neoštećene. Dostavu vrši kurirska služba BEX koja u većini slučajeva isporučuje predate pakete sledeći dan od dana preuzimanja. Vrednost vaše porudžbine plaćate kuriru kada preuzimate paket (plaćanje putem pouzeća).

Koliko traje dostava nakon poručivanja?

Porudžbine koje primimo od 00.00 do 11.00 sati šaljemo isti dan (izuzev subote i nedelje jer kurirska služba BEX ne prima pakete tokom vikenda) a porudžbine koji su pristigli posle 11.00 sati šaljemo sledeći radni dan. Vreme isporuke paketa na Vašu adresu iznosi od jednog do tri radnog dana, u većini slučajeva paket će Vam stići već sutradan.

Želim da probam naoačare pre kupovine, gde to mogu učiniti?

U našoj firmi  (21235 Temerin , Nikole Pašića 43) postoji izložbeni salon gde se mogu videti i probati svi modeli naočara.

Šta ako nisam zadovoljan dobijenim naočarima?

Naočare uvek možete vratiti u roku od 14 dana nakon prijema paketa. Nakon prispeća naočara možete izabrati refundaciju ili neki drugi model. Važno: Troškove dostave u oba smera snosi kupac.

Da li su cene na internet stranici sa PDV-om i da li ima skrivenih troškova?

Sve cene su sa PDV-om i nema skrivenih troškova. Plaćate tačno koliko je bio iznos vaše porudžbine.

Zašto nisam dobio svoju porudžbinu?

Pre slanja paketa kontaktiraćemo osobu koja je predala porudžbinu na telefonskom broju koji je ostavio tokom porudžbine radi potvrde podataka. U slučaju da ne možemo kontaktirati poručioca nećemo poslati porudžbinu. Obratite pažnju da tokom popunjavanja formulara kod porudžbine unesete tačan telefonski broj.

U retkim slučajevima se može destiti da se paket izgubi tokom transporta. U slučaju da niste dobili vaš paket ni nakon 4 dana od telefonskog potvrđivanja vaših podataka, kontaktirajte nas i mi ćemo uputiti zahtev kurirskoj sluzbi za razjašnjenje situacije.