Čišćenje zaliha!!!! 30% popusta do 30.06.2024. za Arctica, Carrera, Police, Diesel, Polaroid, INVU, Esprit, STING, LaCoste, Pepe Jeans, Miss Sixty sunčane naočare! Naručite ih telefonom: (021)843-942

Kupovina naočara u našem magacinu

Poštovani,

zadnjih nekoliko godina dobijamo sve više upita o tome, da li se naši proizvodi ( koji se mogu videti u web prodavnici www.naocareonline.com ) mogu da se kupe u našoj prodavnici.

Da bi izlazili u susret našim potencijalnim klijentima, od 2024 godine uvodimo "Ličnu kupovinu" naših proizvoda.

Šta sve treba da znate ako želite da pogledate naše naočare u našem magacinu:

 - Svake naočare koje nudimo u našoj web prodavnici imamo na lageru. Cena naočara kod kupovine u našem magacinu je ista kao i na web stranici.

 - Naš sajt se ažurira 0-24 časova svakog dana. Npr. :ako ste izabrali naočare koje su dostupne na našoj web stranici, a u međuvremenu ( dok ne stignete da pogledate u našem magacinu) piše da je rasprodato, onda smo prodali i zadnji komad od tog modela i nemamo više taj model u ponudi. Retko, veoma retko smo u mogućnosti da tokom sezone nabavimo isti model naočara.

- Kuponi važe samo za on-line kupovinu. Kod kupovine proizvoda u našem magacinu nismo u mogućnosti da Vam prihvatimo kupone.

- Naša firma posluje on-line, naša pretežna delatnost je: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta.

Mi nemamo izložbeni prostor gde su izložene svake naočare koje imamo u ponudi. Zato Vam preporučujemo da pre nego što dolazite u naš magacin, pregledajte našu web prodavnicu i napravite spisak modela koje Vam se dopadaju ili screenshot-ove na telefonu. 

Na osnovu spiska ili screenshoot-a lako ćemo izabrati model koji Vam najviše dopada. Naša preporuka je da napravite spisak od 5-15 modela.....

Čekamo Vas na našoj adresi koja je:

SEVERUS D.O.O.

Košut Lajoša 93

21235 Temerin

Tel: (021)843-942