NAJVEĆI POPUST SEZONE! Iskoristi letnji popust od 30% na APSOLUTNO SVE iz naše ponude! Kupon kod: 30%OFF . Naručite telefonom: (021)843-942

Ko smo mi?

Internet prodavnica NaočareOnLine je kreirana sa namerom da objedini razne tipove naočara ispod jednog krova kako bi naši posetioci mogli da nađu naočare za svaku priliku po pristupačnim cenama. U svetu naočara naša firma SEVERUS D.O.O. posluje od 2009 godine i težimo prema tome da svake godine budemo uvek bolji kako bi našim kupcima mogli ponuditi što kvalitetniju uslugu. U našoj internet prodavnici naći ćete mnoštvo interesantnih tekstova koja su vezana za naočare.

Zlatno pravilo našeg poslovanja sa naočarima je da to što nudimo na sajtu treba da bude i u našem magacinu. Nikad se ne sme desiti da vi poručite nešto i mi to ne možemo da vam dostavimo u roku od 3-6 radnog dana. Fabričke ili kataloške slike NE koristimo na našem sajtu. Sve slike koje vidite su napravljenie u našem foto studiju kako bi dobili što verodostojniju sliku o proizvodu koji se nudi. Ova metoda iziskuje puno više rada sa naočarima ali garantuje da kupac dobija baš ono što je video na našoj stranici. Naravno ako kupac iz bilo kog razloga nije zadovoljan primljenim proizvodom može ih vratiti u roku od 14 dana i nakon prispeća izabrati refundaciju ili neki drugi model naočara.

U slučaju da imate bilo kakva pitanja pozovite nas na broju (+381) 21/843-942 ili ostavite poruku putem kontakt formulara i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.