NAJVEĆI POPUST SEZONE! Iskoristi letnji popust od 30% na APSOLUTNO SVE iz naše ponude! Kupon kod: 30%OFF . Naručite telefonom: (021)843-942

Šta su fotohromatske naočare? Osobine fotohromatskih naočara.

Što su fotohromatske (foto osetljiva) naočare:

Stakla tradicionalnih sunčanih naočara imaju samo jednu nijansu koja ostaje ista nevezano za to u kakvim vremenskim uslovima se nalazimo. Početna nijansa kod foto osjetljivih stakala se menja zavisno od količini svetlosti koja prolazi kroz njih. Sa više svetlosti stakla postaju tamnija dok sa manje svetlosti postaju svetlija. Pomoću ove osobine nosioci fotohromatskih naočara bolje vide i dostižu bolje performanse u vanjskim i unutrašnjim aktivnostima.

Osobine fotohromatskih ( foto osjetljivih ) naočara:

- Brza reakcija na promene intenziteta svetlosti

- Svetle osnovne boje stakla

- Zatamnjenost stakla i do 85%

- Stabilna i ujednačena boja

- Maksimalna UV zaštita

Automatsko prilagođavanje količine svetlosti :

Fotohromatske naočare su namenjene osobama koji žele da u svakoj vremenskoj prilici, stakla u naočarima budu optimalne nijanse. Fotoosjetljivo staklo reagira na intenzitet svetlosti i automatsko se podešava na optimalnu tamnoću koji omogućuje najbolji vid u aktuelnim vremenskim uslovima.

Vidite svet u najboljem svetlu sa vašim fotohromatskim naočarima za sunce. Naša internet prodavnica nudi veliki broj fotoosjetljivih naočara koje možete videti KLIKOM OVDE.