Čišćenje zaliha!!!! 30% popusta do 30.06.2024. za Arctica, Carrera, Police, Diesel, Polaroid, INVU, Esprit, STING, LaCoste, Pepe Jeans, Miss Sixty sunčane naočare! Naručite ih telefonom: (021)843-942

Novi trendovi naočare za sunce

Vaš vodič za sunčane naočare i trendove

Svi znamo, da zima uveliko traje. Uprkos tome možemo već sada razmišljati o našoj garderobi za proleće/leto. Kako se smeli, kreativni stilovi pojavljuju na modnoj pisti, mi umemo predvideti sezonu kao niko drugi. Ovo su najtraženiji naočari koji će se nositi.

Retro povratak

Da li je to možda Džon Lenon? Iskopajte Vaše zvonare, jer ako nešto ima svoj stil, to je definitivno retro! Kao proizvod koji je postao poznat uz pomoć Džona Lenona i Joko, ovi mali, okrugli ramovi imaju veliki povratak, ali ovaj put su oštriji i hrabriji nego ikad. Miu Miu nam je prikazala grandž stranu retro stila sa melanholičnim crnim i braon bojama koje krase ove neobične ramove. Kuća Valentino nije nikada omašila prstohvatom šljokica, kao i na primer malim detaljima s dijamantima i oduševljavajućim zaobljenim, bledo plavim sočivima.

Cat Eye – Kolektiv

Da li ste za Amerikanu pedesetih? Cat Eye naočari mešaju stari s modernim dizajnom. Prada je uvek favorizovala ugaoni i izdefinisan dizajn, dok se Meson Margela držao klasičnog, nešto većeg profila. Erdem i Adam Selman su se postarali za Cat Eye naočare, kao pravo iz mjuzikla ”Grease”. Salvatore Feragamo i Topšop Junik su u međuvremenu napravili korak dalje. Feragamo se odlučio za ramove, koji su uvijeni metalnom žicom, a Topšop Junik se držao neprizorno crnih sočiva koja štrče na kontrastivnom, svetlom, lako uočljivom ramu.

Napravite scenu!

Ako želite biti upadljivi, to biste učinili na odgovarajući način, zar ne? To je bila predstava Lanvina, Altazura i Mošina. Što veći i smeliji ramovi, to bolje. Lanvin je pratio futuristički stil s belim ramovima koji podsećaju na zaštitne naočare, Altazura je proizvodio cik-cak dizajn uvijen žicom, a Mošino je oduševljavao formama sa svetlim detaljima. A za najhrabrije su tu Dolče i Gabana. Možete odlučiti između ivica koje podsećaju na rafija palmu, čudesnih cvetnih motiva, simbola sa karata.

Sci-Fi Stil

Proizvođač Luis Viton je ovaj Cat-Eye trend prevrnuo naglavačke. Reflektivna metalik sočiva preokrenutim špicastim ramom – duša boli, srce se cepa! U međuvremenu je Šanel potpuno pokrivao proizvodnju skijaškog stila. Na budućim prolećnim/letnjim priredbama ove francuske modne kuće će impresivna sočiva nalik ogledala udobno stojati na elegantno odevenim modelima. U drugu ruku je Guči u svojoj ponudi imao ramove u stilu 3D bioskopskih naočara s utisnutim draguljima. Ako ste dovoljno hrabri, mi Vam kažemo: zašto da ne?