Lacoste naočare za sunce

Lacoste je francuska firma odeće koja je osnovana 1933. godine. Bavi se prodajom odeće, obuće, parfema, kožne galanterije, satova, naočara i najpoznatije polo majica. Firma se može prepoznati po logou zelenog krokodila. René Lacoste osnivač firme dobio je nadimak "krokodil" od strane navijača zbog upornosti na teniskom terenu. U septembru 2012. godine LaCoste je kupio švajcarska porodična firma Maus Freres.

Lacoste je 1980-te je lansirala svoju prvu kolekciju sunčanih naočara. Zatim su usledile kolekcije optičkih okvira, koje su dizajnirane u skladu LaCoste stilu - elegantne i casual sa jednostavnim linijama.

Kako bi pogledali naš celokupni asortiman Lacoste naočara za sunce kliknite OVDE.

Klasične dečije Lacoste L3610S 001 sunčane naočare sa plastičnim okvirom. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Lacoste sunčanih naočara.

Svi Lacoste modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Lacoste naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Lacoste L3610S 001 je model u Wayfarer stilu koji je savršen za svakodnevno korišćenje i naravno kao modni aksesoar.

Uz svake Lacoste naočare dobijate originalnu zaštitnu futrolu.

5900 RSD7200 RSD

 

Lacoste sunglasses  | Lacoste sunčane naočale | Lacoste Sonnenbrillen | Lacoste ochelari de soare | Lacoste napszemüvegek