Police naočare

Brend naočara POLICE je osnovan 1983 kada je uočena transformacija sunčanih naočara od alata koji je služio praktičnoj funkciji do modnog aksesoara. POLICE je Italijanski brend vlasništvo De Rigo Group-e, nastavlja se identificirati sa ukusima različitih generacija širom sveta, bez potrebe da žrtvuje svoj posebni identitet. Evocirajući duboko urbani životni stil POLICE širi metropolski jezik širom sveta, a tri decenije dolaze zajedno u jednoj retrospektivnoj kolekciji.

POLICE naočare proslavljajući 30 godina rada zaključuje jubilarnu godišnjicu novom kolekcijom inspiriranom prošlošću marke POLICE. Za ovih proteklih 30 godina Police se popeo do uspeha kao ikona u svetu naočara.

Nova POLICE kolekcija kombinuje originalno obeležja marke sa modernim završetkom. Savremeni dizajn sunčanih naočara ostaje veran jakom identitetu marke i urbanim korenima. POLICE je uvek bio više od običnih naočara, pridruži se i ti čaroliji!

Kako bi pogledali naš celokupni asortiman POLICE naočara za sunce kliknite OVDE.

 

Elegantne ženske Police S1937 HOT2 AREB sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Police naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1937 HOT2 AREB je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police naočare dobijate originalnu zaštitnu futrolu i mikrofiber krpicu za čišćenje naočara.

9500 RSD

Sportsko - elegantne muške Police S8771 531P sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn, prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračanje. 'Stakla' Police naočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja, grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S8771 531P je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

10500 RSD

Moderne muške Police S1801 54AM4M sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike i savremenim linijama. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenje. 'Stakla' Police naočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1801 54AM4M je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police sunčane naočare dobijate Police zaštitnu futrolu.

11500 RSD

Moderne mladalačke Police S1944 U28V sunčane naočare u retro stilu sa plastičnim okvirom i polarizovanim sočivima. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Police sunčanih naočara.

Polarizovana stakla se sastoje od sedam slojeva i u sredini ovog sloja se nalazi najvažniji element polarizacioni filter svetlosti. UV filteri pružaju 100% zaštitu od UVA, UVB i UVC zraka do 400 nanometara. Sunčani zraci se kreću u talasima koje u trodimenzionom prostoru vibriraju u svim pravcima ali uglavnom u dva pravca: horizontalno i vertikalno. Horizontalna svetlost stvara optičke smetnje i zaslepljuje. Polarizovana sočiva blokiraju horizontalne svetlosti.

Model Police S1944 U28V je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police naočare dobijate zaštitnu futrolu.

10500 RSD

Moderne mladalačke Police S1944 GE9G sunčane naočare u retro stilu sa plastičnim okvirom i polarizovanim sočivima. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Police sunčanih naočara.

Polarizovana stakla se sastoje od sedam slojeva i u sredini ovog sloja se nalazi najvažniji element polarizacioni filter svetlosti. UV filteri pružaju 100% zaštitu od UVA, UVB i UVC zraka do 400 nanometara. Sunčani zraci se kreću u talasima koje u trodimenzionom prostoru vibriraju u svim pravcima ali uglavnom u dva pravca: horizontalno i vertikalno. Horizontalna svetlost stvara optičke smetnje i zaslepljuje. Polarizovana sočiva blokiraju horizontalne svetlosti.

Model Police S1944 GE9G je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police naočare dobijate zaštitnu futrolu.

9500 RSD

Elegantne ženske Police S1676 580700 sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Policenaočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1676 580700 je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

9600 RSD

Elegantne uniseks Police S1809M 6007U8 sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike i metala. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračanje. 'Stakla' Police naočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1809M 6007U8 je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

9500 RSD

Sportsko - elegantne muške Police S8772 8KFP sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn, prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Police naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S8772 8KFP je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police sunčane naočare dobijate Police zaštitnu futrolu.

10500 RSD

Sportsko - elegantne muške Police S1708 570Z90 sunčane naočare sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Police naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1708 570Z90 je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police sunčane naočare dobijate Police zaštitnu futrolu.

12500 RSD

Elegantne uniseks Police S1714M 5209FC sunčane naočare u retro stilu sa okvirom od kvalitetne plastike. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračanje. 'Stakla' Policenaočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S1714M 5209FC je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

8600 RSD