BESPLATNA dostava kupovinom 2 ili više naočara!

UNIVET zaštitne naočare

UNIVET je italijanska kompanija specijalizovana za projektovanje i proizvodnju industrijskih, medicinskih i laserskih naočara. Zaštitne naočare Univet prvenstveno su dizajnirane za rad. Funkcija zaštitnih naočara je zaštita područja očiju i/ili dela lica. U poslednjih nekoliko godina ostvaren je značajan napredak u dizajnu radnih i zaštitnih naočara.

Univet zaštitne naočare nude ne samo kvalitetnu zaštitu od povreda, nego i udobnost pri nošenju i zdravu i tačnu viziju. To minimizira zamor očiju pri radu. Ove su naočare takođe odlična zaštita oka od štetnih UV zraka.

Univet zaštitne naočare su napravljene da zaštite od udara stranih tela i čestica. One imaju sočivo otporno na udar i okvir koji je jači od okvira običnih naočara. Mogu da imaju bočnu zaštitu ili zatamnjena sočiva radi dodatne zaštite.

Karakteristike Univet naočara su :

- Zaštitne naočare sa sočivima od polikarbonata otpornim na grebanje.

- Sportski dizajn.

- Ergonomske ručke, izuzetno komforne.

- Mekani silikonski most za nos protiv klizanja.

- Tačke na ručkama izrađene po specijalnoj tehnologiji koja daje naočarima izuzetnu stabilnost.

Kako bi pogledali sve naše Univet modele kliknite OVDE!

 

Svi UNIVET modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja i zbog toga su pogodni za korišćenje i kao naočare za sunce. "Stakla" univet naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi sa površinom koja je otporna na grebanje.

Model UNIVET 505.00.00.37 je savršen za razne sportske aktivnosti, za bicikliste, motoraše itd. Ovaj model najbolje izražava filozofiju višenamenskog proizvoda.

Univet zaštitne naočare su rođene za izazov u bilo kojoj situaciji i idealne su za svakodnevno nošenje. Ove zaštitne naočare nose i hobi majstori i profesionalci koji cene svoje oči a ne žele da se odreknu sportskog i modernog izgleda.

Uz svake Univet sigurnosne naočare dobijate zaštitnu tekstilnu vrećicu.

1550 RSD1950 RSD